Knjiga “Vitaminologija” je najsveobuhvatnija knjiga iz oblasti vitamina i minerala. Ovom knjigom je obuhvaćeno 25 vitamina i 33 minerala. Detaljno je na 152. strane opisano u kojoj hrani se nalaze koji vitamini i minerali, njihova uloga u organizmu, praktična primena kroz terapijske primere i preporučene dnevne doze. U knjizi se nalaze i veoma korisne konkretne vitaminsko-mineralne terapije za određena oboljenja razvrstana po sistemima, što knjigu čini veoma praktičnom. Knjiga je namenjena svima koji vode računa o svom zdravlju.

 

Sve o vitaminima i mineralima – Vitaminologija

Autor knjige je Dr Vladislav Daničić rođen 1962. godine. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu. Magistrirao na pigmentnim lezijama kože, takođe na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Vitaminsko-mineralnim oblikom metaboličke patologije bavi se preko 25 godina. Sav svoj dugogodišnji naučno-istraživački rad i iskustva stečena u radu sa pacijentima pretočio je u knjigu Vitaminologija. Saradnik je nekoliko časopisa iz oblasti zdravlja i medicine.

 

Poručite knjigu “Vitaminologija” putem sajta i knjiga će vam biti poslata na kućnu adresu!

Novo izdanje knjige “Vitaminologija” je u prodaji. Knjigu po ceni od 1200,00 dinara uz besplatnu dostavu za celu Srbiju možete poručiti popunjavanjem forme za porudžbinu koja se nalazi ispod ovog teksta ili telefonom na 064/155-91-36.

Knjiga će vam biti poslata na naznačenu adresu, pouzećem, i to putem kurirske službe, a plaćanje vršite nakon preuzimanja knjige.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi knjige možete nas kontaktirati putem e-mail-a: kontakt@vitaminologija.com

Cena knjige – 1200 din uz besplatnu dostavu

Poručivanje knjige:

Ime i prezime: (obavezno)

Ulica i broj: (obavezno)

Mesto i poštanski broj: (obavezno)

Telefon: (obavezno)

E-mail adresa:

Napomena: (Ukoliko imate neku napomenu vezanu za dostavu napišite ovde)